Pares Balta, Penedes

Jeg har gennem det sidste år haft stor fornøjelse af, at importere vin fra Pares Balta og deres 2 øvrige vingårde Grats Vinum i Priorat og Dominio Romano i Ribera del Duero. Det er derfor med stor tilfredshed, at jeg ser at Wine Spectator har tildelt 92 point til Hisenda Miret fra Pares Balta. Denne vin kommer til Danmark til efteråret sammen med 2 PI-R fra Grata Vinum. 2 PI-R har været utroligt efterspurgt, og er derfor for tiden udsolgt. Jeg vil også hjemtage en CAVA Brut Nature. Det ekstraordinære ved Pares Balta er at vinene fremstilles af de 2 svigerinder Marta og Elena, der begge er ønologer. Jeg er sikker på at vi kan forvente mange spænende oplevelser i fremtiden fra Pares Balta familien. PS jeg har topvinene i meget begrænset antal fra Pares Balta den hedder Marta de Balta og er opkaldt efter den ene ønolog. Også topvinen GV5 fra Grata Vinum er på lager, samt RDR fra Dominio Romano.

Elena og Marta
Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.