Foredrag om vin

Foredraget kan tilpasses en hvilken som helst anledning så bare spørg carsten@chroth.dk

Champagneforedrag


Dette foredrag er en hyldest til champagnen og dens historie fortalt i ord, billeder og musik.

Foredraget kan vare fra ½ til 1½ time. Hvis foredraget udvides til 1 eller 1½ time, indgår demonstrationer af hvordan champagne åbnes. Der kan aftales smagning af champagne. Desuden kan emnet champagne og mad indgå.

En tur gennem Syd Rhone

Christian et Jean Marc

Dette foredrag varer 1 time med samtidig smagning af 6 -8 forskellige Rhone vine. Jeg kommer omkring alle væsentlige forhold omkring vindyrkning i Syd Rhone som producerer 95 % af al vin i Rhone dalen. De resterende 5 % fremstilles i Nord Rhone.

Desuden giver jeg tip til overnatning, fly og billeje hvis I selv vil rejse i området.

Vi smager på en lang række gode vine fra området.

Rundt i Bordeaux


Med udgangspunkt i Bordeaux by kommer I på en rundtur i mange kendte distrikter, Margaux, Sct. Emilion, Fronsac, Sauternes, Pauillac og Pomerol. I får en gennemgang af mine besøg på nogle kendte og mindre kendte slotte. Smagning af Bordeaux vine indgår i foredraget.

Spanske vine fra Penedes, Priorat, Valencia og Ribera del Duero

Barcelona har det hele

Jeg har nu et stort udvalg af Spanske vine. Desuden har jeg opholdt mig i Spanien hvert år i  op til 5 uger og har derfor smagt rigtig meget spansk vin. Som det fremgår af titlen vil mit foredrag koncentrerer sig om 4 kendte distrikter, som også fremstiller nogle af de bedste vine. Der vil naturligvis være smagsprøver med i foredraget.

Økologiske og Biodynamiske vine.

Økologisk vin fra Bordeaux

Foredraget kommer bag om hvad det betyder, at en vin er økologisk. Er der forskel på Økologiske og Biodynamiske vine, og hvad er Naturvine. Vi smager 6-7 forskellige vine , der er dyrket Økologisk eller Biodynamisk. Smagning af økologisk vin er en del af foredraget

Skriv et svar