Foredrag om vin

Foredraget kan tilpasses en hvilken som helst anledning så bare spørg carsten@chroth.dk

 

Champagneforedrag


Dette foredrag er en hyldest til champagnen og dens historie fortalt i ord, billeder og musik.

Foredraget kan vare fra ½ til 1½ time. Hvis foredraget udvides til 1 eller 1½ time, indgår demonstrationer af hvordan champagne åbnes. Der kan aftales smagning af champagne. Desuden kan emnet champagne og mad indgå.

En tur gennem Syd Rhone

Christian et Jean Marc

 

 

Dette foredrag varer 1 time med samtidig smagning af 6 -8 forskellige Rhone vine. Jeg kommer omkring alle væsentlige forhold omkring vindyrkning i Syd Rhone som producerer 95 % af al vin i Rhonedalen. De resterende 5 % fremstilles i Nord Rhone.

Desuden giver jeg tip til overnatning, fly og billeje hvis I selv vil rejse i området.

 

Rundt i Bordeaux


Med udgangspunkt i Bordeaux by kommer I på en rundtur i alle de kendte distrikter, Margaux, Sct. Emilion, Graves, Sauternes, Pauillac og Pomerol. I får en gennemgang af mine besøg på nogle kendte og mindre kendte slotte.

Bourgogne. – Stor prisforskel på vin fra samme mark

Bourgogne har altid været et vanskeligt tilgængligt område på grund af den særlige tradition med at opdele markerne i forbindelse med arv. Det betyder at vi kan købe vin fra samme mark til meget forskellige priser. I dette foredrag giver jeg et indblik i Bourgoges hemmeligheder ved eksempler fra mine besøg. Hospice de Beaune får også en plads i dette foredrag.

Økologiske og Biodynamiske vine. – Hvad er det?


 

Foredraget kommer bag om hvad det betyder, at en vin er økologisk. Er der forskel på Økologiske og Biodynamiske vine, og hvad er Naturvine. Vi smager 6-7 forskellige vine , der er dyrket Økologisk eller Biodynamisk.

Skriv et svar