Domaine Lagoy en fantastisk udvikling.

Domaine Lagoy har været i familien Senard ´s eje siden 1662. I nyere tid er det faren til Olivier Senard, der har startet vinproduktion, der har været økologisk siden 1992. Da faren nærmede sig 90 års fødselsdagen i 2014 overtog sønnen Olivier Senard ejerskabet. Olivier Senard, er ikke uddannet ønolog, men har arbejdet som advokat i oliebranchen indtil han blev pensioneret. Ved overtagelsen blev vinen fremstillet på et kooperativ. Med ansættelsen af den meget dygtige vinmager Mathieu i 2016 begyndte en fantastisk udvikling. Der blev bygget et nyt vin produktions hus, antallet af hektarer bliver udvidet med ca. 5 hektar om året. I dag dyrkes der derfor økologisk ca. 30 hektar. Det har gjort det muligt at udvide produktionen fra 3 til 8 forskellige vine. Af denne produktion har Vinfællesskabet hjemtaget 4 vine. Du kan derfor til en meget fornuftig pris købe en Rosé, en Blanc, en Sparkling og en rød topvin Marquis.

Vinfællesskabet vinklub har smagt de fleste vine ved en Winemakers dinner den 2. marts 2020. Her var der stor begejstring for de 4 vine du kan købe hos Vinfællesskabet.

Butik i Saint Remy en Provence

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.