Overnatning i Sydfrankrig, Sablet

Skal du besøge Syd Rhone er en uges ophold i Sablet lige i centrum for at besøge Chateauneuf-du-Pape, Gigondas, Rasteau, Visan, Seguret, Beaune de Venise , Vacqueras og Vacluse. Kør en tur ind i bjerget Mont Merriael og oplev de højtliggende vinmarker og den friske luft. Vinene fra området smager lige så godt som luften er frisk.

I Sablet by ligger Domaine de Piaugier som producerer vine af meget høj kvalitet. Desuden har de 3 lejligheder i byen som udlejes. De 2 lejligheder ved Domainet er store og rummelige med moderne badeværelser. Den ene lejlighed ligger i naboejendommen til vineriet. Den har 3 soveværelser med plads til 7 overnattende personer. Den anden lejlighed ligger på 1. sal over vineriet. Den har 2 soveværelser og opredning i stuen til ialt 6 overnattende gæster. Den 3. lejlighed ligger midt i byen ikke langt fra kirken. Den har en skøn terrasse med flot udsigt. Her er plads til 4 personer.

Sophie og Jean Marc Autran har siden 1985 lavet egen vin, som de gerne giver smagsprøver af, når man lejer en lejlighed. På den danske Rhone festival har Domaine Piaugier fået kåret deres Sablet Blanc 2009 som årets bedste hvide Rhone og Sablet Rouge 2010 som bedste køb under 100 kroner.

Der er derfor flere gode grunde til at leje en lejlighed af Domaine de Piaugier. Se mere på www.piaugier.fr

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.