Gigondas 2007, Domaine Santa Duc.

Denne vin er en fødselsdagsgave fra min datter Camilla. Jeg har læst at Domaine Santa Duc er en af de bedste vinproducenter i Gigondas. Derfor blev den taget ned af hylden, da middagen stod på svinekæber.

Det første indtryk i glasset var en vin, der ikke var drikkemoden endnu. Den var lukket og næsten ikke til at tvinge nogen duft fra. Efter 15 minutter i glasset begyndte der at ske noget og en vidunderlig duft af trøfler og mørke frugter sprang op i næsen.

Smagen var utrolig koncentreret omkring kryderier,nelikker og strejf af chokolade og lakrids. En helt usædvanlig kraftig vin med masser af garvesyre og dejlig mørk frugt.

Det kan konkluderes, at den kan ligge i mange år endnu og vil udvikle sig til en stor vin. Korkproppen var af en rigtig god kvalitet mærket med et A i en cirkel.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.