Domaine Piaugier vinder igen en pris.

På Rhonefestivallen 2012, der blev afholdt lørdag den 15. september kunne de 700 besøgende smage vin fra 123 vinproducenter, der blev præsenteret af 31 udstillere. De mindre udstillere har klart de mest interessante vine. Blandt disse var Genereux ved Thomas Brinkløv, rigtig meget besøgt. Det er der også en god grund til, fordi sidste år blev Domaine Piaugiers Sablet Blanc kåret til den bedste hvidvin. I år præsenterede Thomas Brinkløv så Sablet Rouge og den faldt rigtig i publikums smag, hvilket resulterede i en kåring som det bedste køb under kr. 100,00. Det var både Thomas og jeg meget stolte over. Thomas tager slæbet med at præsentere de gode vine fra Piaugier og andre gode vine fra Rhône, mendes jeg sørger for importen. Et meget frugtbart samarbejde.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.