Chateau Revelette, Blanc 2011

Jeg er hele tiden på jagt efter nye gode og spænende tilbud til Vinfællesskabet. Det kan være et nyt Domainer som Domaine Ronciere i Chateauneuf-du-Pape, eller det kan være nye vine fra kendte vinproducenter. De fleste af Jer har stiftet bekendtskab med Le Grand Rouge og Chateau Revelette rouge 2010.

Sammen med hjemtagelsen af disse 2 fremragende røde vine, købte jeg nogle flasker Chateau Revelette Blanc 2011. Vi har nu smagt den og fået en god oplevelse. Det er en meget frisk og aromatisk hvidvin. Den er tør og med en meget behagelig eftersmag. En vin der egner sig godt til at drikke på terassen  i utide, men også meget gerne til fiskeretter.

Sælges så længe lager haves for kr. 420,00 for 6 flasker. Den første der bestiller med henvisning til denne blog, får 6 flasker for kr. 300,00.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.