Confit de Canard og vinsmagning på Villa Fjordhøj

Confit de Canard 

og vinforedraget “En tur gennem Sydrhône” 

med smagning af 5 vine. 

Arrangement foregår på Villa Fjordhøj, Rådmandsvej 23B, 4230 Skælskør, fredag den 23. marts 2012 kl. 18,30. www.villafjordhoej.dk 

Vi tager, med Carsten Roth som guide, på en gastronomisk og ønologisk tur gennem syd Rhône, hvor vi skal smage på Villa Fjordhøjs hjemmelavede franske landkøkken – Confit de Canard og Crème brulée. Hertil vine fra de bedste vinproducenter i Aix en Provence, Sablet, Gigondas og Luberon. Vi skal smage den bedste hvide Rhône, kåret på årets Rhônefestival i 2011. En rigtig god økologisk vin fra Aix en Provence med meget lavt svovlindhold. Herefter en topvin fra Sablet, der efterfølges af en super god repræsentant for Gigondas. Vi slutter med en stor vinproducent fra Luberon. 

Tilmelding på telefon: 5819 1451 eller e-mail: villafjordhoej@stofanet.dk 

(max. 40 deltagere) Betaling kr. 300,00 pr. person til konto 8117 2509614, senest den 16. marts 2012. 

Mange hilsner fra 

INA 

Villa Fjordhøj 

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.