Vinfællesskabets Klub, er den nye vinklub i Slagelse

På opfordring fra flere af medlemmerne i den hengangne vinklub på Hotel Fredrik II, har jeg startet “Vinfællesskabets Klub”, der er en vinklub som vil holde 4 vinaftner hver sæson. I den første sæson 2011/2012 bliver der dog kun 3 møder, nemlig mandag den 21. november 2011, mandag den 23. januar 2012 og mandag den 19. marts 2012 alle dage kl. 18,30 på restaurant Nytorv 2 i Slagelse.

Der vil blive lagt vægt på, at smage vine som medlemmerne ikke køber og drikker til daglig. Desuden vil Vinfællesskabets Klub have indlæg, der orientere om udviklingen på vinproduktionsområdet f.eks. økologisk og biodynamisk dyrkning.  Vi vil også dykke ned i champagnens historie og forskellen på mousserende vin og champagne. Vi vil komme på visuelle ture til bla. Rhone og Bordeaux og andre spænende vinområder i verden.

Hvis du synes det er interessant, og kunne du tænke dig at blive medlem af Vinfællesskabets Klub, så kan du skrive til carsten@chroth.dk og få tilsendt program for sæsonen 2011/2012.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.