Réserve de Maude, Domaine de Piaugier, Sablet

Sophie og Jean Marc har nu fyldt deres Réserve de Maude på flaske, efter at vinen har ligget 3 år på nye egetræsfade. Som det fremgår af etiketten, har de endnu ikke fået trykt det nye årstal på etiketten.

Da vi smagte Réserve de Maude, havde den været tappet på flaske i 3 uger. Selvom den ikke var faldet helt til ro stod det øjeblikkeligt klart, at her var en stor vin.

Den er lavet 100% på Syrah druen. 13,5 % alkohol. SO2 under 100 mg/l. Det er en utrolig mørk vin med en smag af granatæble, sort peber, sorte bær og chokolade. Dette er en rigtig flot vin, der nemt kan konkurrere med en god Chateauneuf du Pape.

Vinen er lavet traditionelt, men produktionen følger reglerne for organisk produktion.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.