Predicador kultvin fra Rioja

Predicador 2008 rød

Det er lykkedes, at købe et begrænset parti af denne helt fantastiske vin fra kultvinmageren Benjamin Romeos bodega i Rioja. Benjamin Romeo er en højt respekteret vinmager, der også laver vinen “Contador”, der har fået 100 point af Robert Parker for årgang 2004. Predicador er lavet på druerne fra Romeos yngste vinstokke – som i dette tilfælde er mellem 20 og 30 år gamle. Druerne er 96 % Tempranillo, 3 % Grenacha Tinta og 1 % Viura. 14 % alkohol og kun 61 mg/l SO2 .

Predicador er spansk for præst – og denne vin er opkaldt efter Clint Eastwoods rolle i filmen Pale Rider. Det er Clintens hat fra filmen der pryder etiketten.

1 flaske kr. 209,00. 6 flasker kr. 1.135,00. Vinen vil indgå i Smagekasse 3.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.