Vinklub med mange spænende smagninger.

Spænende vine fra Frankrig, der har været med i tidligere vinsmagninger.

Vinfællesskabets vinklub har gennem de sidste 9 år haft rigtig mange spænende vinsmagninger. Programmet i denne sæson 2019-2020 bliver ingen udtagelse. Vi skal smage vine fremstillet af Peter Vindig-Diers og hans søn Hans Vindig-Diers, samtidig får medlemmerne af Vinklubben et indblik i den fantastiske rejse Peter har været på med mange år i Bordeaux, hvor han også lærte Peter Sisseck at lave vin og til i dag hvor han laver store vine på Sicilien. Vi skal også møde min gode samarbejdspartner Sommelier Søren Clemmesen, der fortæller om det italienske vindistrikt Friuli, hvorfra vi skal smage 6 vine. Jeg har gennem mange år samlet på Domaine Piaugiers topvin Reserve de Maude. Det er derfor muligt at lave en vertikal smagning af 7 årgange af denne fantastiske vin fra Syd Rhone. Det er blevet en tradition at vi hvert år har en Winemakers dinner. Denne gang bliver det med Olivier Senard, der ejer Domaine Lagoy i Alpilles, Provence. Rigtig mange har smagt Domainets rosé , men nu skal vi også smage 1 hvidvin og 3 rødvine til den meget lækre mad fra Kursuscenteret Liselund i Slagelse. Har du fået lyst til at blive medlem af Vinfællesskabets vinklub skal du blot sende en mail til carsten@chroth.dk med oplysning om din adresse og telefonnummer. Se flere oplysninger på hjemmesiden www.vinfællesskabet.dk ved at trykke på dette link: http://chroth.dk/?page_id=66

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.