Rosé 2018 fra Domaine Lagoy

Bronze medalje til 2018 Rosé

Det blev en helt fantastisk rosé fra Domaine Lagoy i 2018

Ved vort besøg på Domaine Lagoy for 1 måned siden, fik vi smagt den nye årgang rosé. Jeg vil godt røbe at den er lige så god som 2017, der blev udsolgt på nogle få måneder. Det skulle ikke ske i år hvor vi har hjemtaget dobbelt så mange flasker.

Vinen har fået Bronze medalje og er dermed blandt de 3 bedste rosé fra Provence i denne årgang. Og hvordan smager vinen så. Farven er en fantastisk klar lys rose, med et anstrøg af fersken farve. Duften er præget af kirsebær, jordbær og melon med et mineralsk anstrøg. Smagen er meget lækker og afbalanceret frugtig, med en dejlig eftersmag af melon og let peber med en flot mineralitet. Altså en vin med karakter, der er fremstillet af 50% Grenache, 35% Caladoc og de sidste 15% er Syrah, Cinsault og Cabernet Sauvignon.

Køb vinen på http://www.vinfællesskabet.dk ved at sende en mail til carsten@chroth.dk

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.