Gigondas Experience, København 19.11.2018

Så kom Gigondas Experience til København. De forgående år har været holdt i Berlin og New York. Det blev en rigtig god oplevelse med 28 rigtig gode vinproducenter fra dette fantastiske vinområde, der har stået noget i skyggen af Chateauneuf-du-Pape. Det er der nu lavet om på. Gigondas er fuldt på højde med storebror Chateauneuf-du-Pape. Der var særlig 2 producenter der skilte sig ud. Begge disse er mindre producenter, som laver noget af det bedste vin i Gigondas. Den ene er Domaine Les Semelles de Vent, der ikke har nogen importør i Danmark, men som jeg vil besøge til foråret 2019. Den anden var Domaine Piaugier hvor Sophie og Jean Marc laver en fremragende Gigondas i både 2015 og 2016. Den sidste er lige blevet frigivet og blev for første gang smagt i København. Jeg er derfor meget stolt over at være importør af Domaine Piaugiers Gigondas.

Sophie Autran og Carsten Roth

 

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.