Vinsmagninger i 2018-19

Smagningerne i Vinklubben er nu på plads. Vi skal smage tyske vine med foredrag af Jakob Fladholdt fra WineFLY. Thomas Brinkløv kommer med en masse dejlige vine fra Nord Rhone, og giver os et indblik i vinproduktionen i dette meget lille område. der kun udgør 5% af hele Rhone områdets vinproduktion. Sommelier Søren Clemmensen tager os på en forførende vin tur til Argentina hvor vi skal smage nogle af de bedre argentinske vine. Den største smagning bliver dog en Winemakers dinner med Frederic Mallier, der ejer Chateau Vieille Chapelle i Fronsac. Hvis du vil deltage skal du indbetale kr. 150,00 på Mobil Pay 29916172 senest den 1. oktober samt sende dit navn og adresse til carsten@chroth.dk . Se det udførlige program på Vinfællesskabets Vinklub.

Carsten med gamle vine

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.