Domaine Avela og Vinkyperen Torben Møller Sørensen.

Vinrejse Italien Torben Møller Sørensen er udlært vinkyper hos H.J Hansen i Odense: Han har været direktør for Svendborg Vinkompagni A-S. De sidste mange år har Torben været rejseleder for de Danske Vinrejser og samtidig haft vinkurser og B&B i Lundeborg på Fyn samt vinforedrag overalt i Danmark for bla. Irma.

Torben har i januar måned 2017 smagt Domaine Avela, Theodore 2012 og har givet den følgende ord med på vejen:

Jeg smagte Jeres vin Domaine Avela, Theodore 2012 sammen med en række andre flotte vine, i godt selskab. Theodore 2012 var denne aftens oplevelse, et super glas vin, som viser hvor god vin man kan lave i Languedoc. Mørk, tæt, fyldig, forførende. Tak for den gode oplevelse.

Denne oplevelse kan også blive din. Køb årgang 2013 hos Vinfællesskabet 1 flaske koster kr. 400,00.Avela i flere årgange

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.