Domaine Piaugier, Sablet Blanc 2014 årets bedste hvide Rhone.

Sablet Blanc 2010Sophie og Jean Marc AutranI 2011 blev Sablet Blanc 2009 på Rhone vinfestivalen kåret af publikum til den bedste hvide Rhone, det er sket igen i september 2016 med årgang 2014. Det er aldrig sket før at den samme vin er kåret 2 gange. Som importør af vinen, er jeg naturligvis stolt over denne store positive tilkendegivelse af en vin jeg selv  holder meget af. Sophie og Jean Marc Autran, er meget dygtige vinmagere. De fremstiller også en fremragende Sablet Rouge, samt topvinen Reserve de Maude, der er helt uovertruffen god. Det samme er deres Gigondas, der hører til blandt de bedste vine fra dette område. Det var Thomas Brinkløv fra Genereux vinkælder, der havde vinen med på sin stand til Rhone Festivalen.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.