M-Wines på vej til Danmark

Margit SvenningsenM-Wines producerer 2 vine som er på vej til Danmark. Søren Clemmensen og Vinfællesskabet importerer 2 vine fra M-Wines nemlig en Pinot Noir og en Malbec. På billedet står Margit Svenningsen med de 2 vine som hun fremstiller på Calera Wine Company, der ligger i Hollister, Californien. Margit er født i Sorø og er uddannet industri laborant. Denne uddannelse gav for 20 år siden muligheden for at få et job i USA som sælger af analyseudstyr til vinindustrien. Ved siden af sælgerjobbet uddannede Margit sig til ønolog og fremstillede i 2006 sin første egen vin, der blev brugt til at bytte med andre vinproducenters vine. Nu har Margit i årene 2012 og 2013 produceret så mange flasker, at det er muligt at eksportere en palle til Danmark, hvor vi med spænding venter på hvordan markedet vil tage i mod vinene. De 2 vine vil blive nærmere beskrevet på min blog i den kommende uge.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.