Castel Fossibus 2010, Domaine Ollier Taillefer

Så er den nye årgang kommet til Danmark. Jeg har med spænding set frem til at smage årgang 2010 som i Faugéres blev den bedste høst i mands minde. Men hvordan blev dette fremreragende vinmateriale behandlet af Taillefer?

Ved en smagning i december måned 2013 blev det igen bekræftet, at vinen fra Taillefer er uovertruffen god. Denne gang har vinen fået en tak op i både duft og smag. Her er virkelig mørke trøfler i både duft og smag. Dette super staldpræg blandet med moden mørk frugt, gør denne vin til noget ganske særligt.

Det aller bedste er prisen, der er uændret, så skynd dig at få lagt nogle flasker ned i kælderen. Lad dem ligge de næste 5 år og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.