Chateau La Verrerie, Olivier Adnot besøg hos Slagelse Vinkompagni

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag den 28. september besøgte Vinmageren Olivier Adnot fra Chateau La Verrerie Slagelse Vinkompagni i anledning af 11 års fødselsdagen hos Vinkompagniet.

Besøget var arrangeret af Carsten Roth, som igennem flere år har importeret vin fra Verrerie. Hele lørdagen blev der skænket Chateau La Verrerie Rouge 2010 til de mange kunder. Vinen faldt i rigtig god smag, og der blev solgt mange flasker. Dagen sluttede med en vinsmagning af hele slottets vinsortiment 2 hvide og 5 røde. Under denne vinsmagning fortalte Oliver Adnot, at vinen lavet på Cabernet ikke bliver fremstillet mere fordi vinstokkene, der var meget gamle, er blvet ryddet. Det betyder at der kun er 276 flasker Cabernet 2007 tilbage. Jeg har sikret mig alle de sidste flasker af denne fantastiske vin, således at Slagelse Vinkompagni og Vinfællesskabet sælger denne spænende vin i de kommende måneder.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.