Rhone vinfestival i Hvidovre lørdag den 14 september.

Sidste års vinder af bedste køb under kr. 100,00 med Sablet Rouge 2010 var Genereux ved Thomas Brinkløv. Det var så andet år i træk, at Genereux var med i vinderfeltet. Det bliver spænende og se, om han igen i år kan hive en pris på en af vores importerede vine. Et godt bud kunne være l ´Infante 2011 en skøn økologisk vin fra Domaine Ruffinatto.

På Rhone festivallen er der et seminar om Grenache druen, hvor en af vinene der skal smages er fra Chateau Revelette. Det er Chateau Revelette Pur 2012. Jeg importerer ikke denne vin, men 2 andre fremragende vine fra Chateau Revelette. Så hvis du bliver forelsket i Peter Fischers vine, skal du blot henvende dig til Thomas Brinkløv eller Carsten Roth.

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.