Overnatning i Sydfrankrig, Faugeres

Midt i Languedoc-Roussillon ligger det lille vinområde Faugeres, rundt om byen, der har lagt navn til området. Når man kommer fra Pézenas ad D13 ligger La Vigneronne lige efter byskiltet på højre hånd.

Ind gennem den smalle port liggger et gammelt stenhus fra det 16. århundrede. Huset er nyrenoveret af det belgiske ægtepar som overtog huset som en ruin i begyndelsen af det 21. århundrede.

Huset rummer idag 5 værelser, der er opkaldt efter de druer der benyttes til vinproduktion i Faugeres. Husets mandelige ejer har en passion for billeder og statuer af nøge kvinder. Derfor findes disse overalt i huset. På værelserne og badeværelserne i gange og opholdsrum og i den dejlige blomsterhave, der også har swimming pool.

La Vigneronne har et vinudsalg hvor man kan købe alle de vine der produceres i Faugeres incl. Les amands de la Vigneronne, som er en fremragende vin, som producenten desværre ikke ønsker at eksportere. Køb den hvis I kommer til Faugeres.

Vi spiste også aftensmad på La Vigneronne. Man får 3 eller 4 retter af friske råvarer fra området, hertil serveres 3 eller 4 forskellige vine fra Faugeres. Vi fik ialt 3 aftenmåltider med 12 forskellige vine til en yderst rimelig pris. Værtsparret spiser med, så vi fik også nogle rigtig gode samtaler med ejerne, der taler et godt engelsk. Se mere på www.lecellierdelavigneronne.com

Dette indlæg blev udgivet i Carstens Blog. Bogmærk permalinket.